Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äldre man kysste och masserade skolflicka

I väntan på bussen besökte skolflickan en äldre man som familjen känner. Mannen började kyssa flickan på munnen. Nu åtalas han för sexuellt ofredande.

Annons

Flickan, som är i tioårsåldern, hade en dag i vintras åkt till centralorten för att gå till simhallen, men den var stängd. Då ringde hon en man som familjen är bekant med, och berättade att hon var utanför på gatan och att det var kallt. Hon undrade om hon fick vänta hos mannen tills mamman kunde hämta henne efter jobbet. Mannen - som är i 70-årsåldern - svarade att det gick bra.

Flickan har i polisförhör sagt att mannen kysste henne på munnen 2-3 gånger och när de fikade började han massera hennes axlar utanpå tröjan.

Hon försökte hitta någon annan att gå till, men fann ingen, då ringde hon mamman, som sa att hon kunde ta bussen. Då hon gick försökte mannen kyssa henne på munnen, men hon slingrade sig undan och gick mot dörren. Mannen sa då till henne att inte tala om för sin mamma vad som hänt.

Flickan säger att hon nu är rädd för mannen och inte vill träffa honom mer.

Mannen nekar till anklagelserna, säger att han välkomnade flickan och gav henne en kram på samma sätt som han skulle gjort med ett barnbarn.

Mer läsning

Annons