Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gå med i Vårt Hälsingland!

/

Vad händer i Hälsingland? Vad snackas det om? Är det någonting som skaver i vardagen? Saknar du det där farthindret på vägen till dagis eller önskar du dig ett bredare pizzautbud? Gå med i vår nya Facebook-grupp och berätta!

Annons

Inget är för stort eller för litet för att diskuteras. Hjälp oss att skapa den största lokalredaktionen i landskapet, lokalt och nära. Tillsammans kan vi bli riktigt lokala i vår journalistisk.

Vi har startat Facebook-gruppen Vårt Hälsingland, en grupp där du som läsare kommer närmare oss på helahälsingland,se, som är gemensam nyhetssajt för Ljusdals-Posten, Ljusnan, Hudiksvalls Tidning och Söderhamns-Kuriren.

– Vi vill möta så många hälsingar som möjligt och stärka relationen med invånarna och våra läsare och kunder, säger Tomas Froms, chefredaktör och ansvarig utgivare för helahälsingland.se.

Gruppen startades för att tillsammans med läsarna kunna göra lokal journalistik som engagerar och är väldigt nära i sitt tilltal.

– Här ska det finnas plats för högt och lågt och förhoppningsvis blir det ett slags samlingstorg för många hälsingar, säger Tomas Froms, och fortsätter:

– I den bästa av världar blir Vårt Hälsingland den största lokalredaktionen vi någonsin har sett. Ensam är inte stark, det är tillsammans vi kan forma den lokala berättelsen.

Mer läsning

Annons