Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i länet.

Väder:

Mulet väder under förmiddagen. Men molntäcket luckras upp och framåt eftermiddagen och kvällen blir det halvklart väder. Temperaturer mellan tio och tretton grader samt svaga till måttliga vindar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Tolv medeltida föremål som stulits från svenska kyrkor har återlämnats till Sverige från Spanien. En man greps på Teneriffa i april, misstänkt för att ha stulit föremålen och fört ut dem ur landet.

För första gången på nästan två år kommer livstecken från svenske Johan Gustafsson, som kidnappades i Timbuktu 2011. I en ny video, där Gustafsson intervjuas av en maskerad man, hälsar han till sin familj att han älskar dem.

Internationellt:

Islamiska staten har hängt två ungdomar i Syrien, anklagade för att ha brutit fastan under ramadan.

Tiotals personer dödades och många skadades när två unga självmordsbombare detonerade sina sprängladdningar på en marknad i staden Maiduguri i norra Nigeria. En av kvinnorna ska ha bjudit ut mat till försäljning från en gryta, där sprängladdningen var placerad.

Sport:

Meraf Bahta, som vann EM-guld på 5 000 meter förra året, var inte med i helgens lag-EM i friidrott på grund av skada. Bahta måste också stå över Diamond League-tävlingen i Lausanne den 9 juli.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Julia Andersson

Pontus Stark

Mer läsning

Annons