Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utmanar företag att skänka pengar

10 000 kronor när Facebookgruppen Vi mot droger passerar 10 000 medlemmar. Och ytterligare 10 000 om gruppen når 20 000 medlemmar. Det lovar två unga företagare i Stockholm, båda med rötterna i Bollnäsområdet, att bidra med. Nu uppmanar de andra att dra sitt strå till stacken.

Annons

Det har inte ens gått två månader sedan föreningen Vi mot droger startades i Bollnäs. Men redan har gruppens arbete, för en drogfri tillvaro för unga i Bollnäs, fått eko i landet. Facebookgruppen som startats av föreningen hade på tisdagen över 7 200 medlemmar. Och med 10 000 kronor som lockbete tror föreningens ordförande att medlemsantalet kommer att öka markant innan veckan är slut.

– Ge mig till fredag så ska du få se, säger Kia Erdogan med ett skratt.

Det är Stockholmsföretaget Creative Channels, med tidigare Bollnäsborna Andreas Hellmers och Hans Dobbrown som ägare, som nu vill göra vad de kan för ett drogfritt Bollnäs.

– Vi har alla en son, dotter, syster, bror eller någon annan i vår närhet som är tonåring, eller på väg att bli, som vi måste stötta, säger Andreas Hellmers.

Andreas Hellmers och Hans Dobbrown utmanar nu andra företag att stötta VMD.

– Jag hoppas innerligt att fler företag ser ett stort mervärde i att delta i det här och jag hoppas att fler bidrar till att föreningen kan fortsätta utvecklas, säger Andreas Hellmers.

Mer läsning

Annons