Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ulla skrapade hem 50 000

/

Ulla Sköld, 60 år, Bollnäs, vann 50 000 kronor på Triss i TV4:s Nyhetsmorgon. Under direktsändningen hälsade hon till alla kollegor och patienter på dialysmottagningen på Bollnäs sjukhus, där hon arbetar som undersköterska.

Annons

Grattis! Vad ska du göra för vinstpengarna?

- Tack! Jag och min man Leif ska åka till Thailand i februari. Vi ska vara borta i tre veckor och bara njuta. Men det var ju så nära att jag vann 5 miljoner, men vi tänkte att allt över 50 000 är ren bonus, så vi är så glada.

 

Ni åkte till Stockholm redan under söndagen. Vad har ni varit med om?

- Vi har bott på hotell och blivit bjudna på champagne och en fin middag. Vi tittade även på fotbollsmatchen El Classico för vi gillar fotboll. Men det var lite pirrigt att lägga sig, för tänk om inte telefonens alarm skulle fungera? Man vill ju inte försova sig. Men det var inga problem för jag var vaken innan klockan ringde. Sedan har vi blivit hämtade med taxi till tv-huset. Där fick jag sitta bredvid Arne Hegerfors när jag blev sminkad. Det har varit så spännande.

 

Vad händer nu?

- Vi har precis lämnat tv-huset och sitter i taxin. Nu ska vi äta hotellfrukost och sen väntar lite shopping. Tåget går hem på måndagkväll.

 

Mer läsning

Annons