Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svamp och amfetamin hittat vid husrannsakan

Fyra personer blev under torsdagen misstänkta för narkotikabrott. En av dem är en tonårsflicka och i en bostad hittades flera olika sorters narkotika.

Annons

En bil stoppades av polisen i centrala Bollnäs strax före klockan 16 på torsdagen. I bilen färdades en för polisen känd man i 20-årsåldern som passagerare. Poliserna gjorde husrannsakan i bilen och bland mannens tillhörigheter hittades 45 gram misstänkt hasch. Mannen visade dessutom tecken på att vara påverkad av narkotika.

Läs också: Polisens nationella insatsstyrka dök upp i Bollnäs…

Bara en liten stund senare stoppades en annan bil som hade samme unge man som passagerare. Denna gång skedde det på Söderhamnsvägen och nu blev föraren av bilen, en annan ung man, misstänkt för drograttfylleri.

Under kvällen gjordes husrannsakan hos en man i 30-årsåldern på Gärdet. Där hittades misstänkta droger i form av hasch, amfetamin och tabletter. Mannen hade även svampar som tros ha använts till drogmissbruk. Mannen fick lämna urinprov.

Polisen gjorde även husrannsakan hemma hos en tonårsflicka. Hon ska enligt polisanmälan ha haft glansiga ögon och misstänks ha varit drogpåverkad. Även hon fick lämna prover.

Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Mer läsning

Annons