Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart får vi veta om Bachelor-Pär har hittat kärleken

/
  • – Jag hoppas att jag representerar Bollnäs och Hälsingland på ett bra sätt, säger årets Bachelor Pär Nilsson, som är uppväxt i Bollnäs.

Han dejtade 24 kvinnor samtidigt på romantiska Kanarieöarna. I kväll, tisdag, är det premiär för tv-programmet Bachelor med Pär Nilsson från Bollnäs i huvudrollen.
– Det var jobbigt, men jag är väldigt, väldigt glad att jag gjorde det, säger han.

Annons

Läs också: Åsa berättar om hur det var i Bachelor

I början av året presenterades Pär Nilsson, uppväxt i Bollnäs, som årets Bachelor. Han ska på bästa sändningstid leta efter den stora kärleken bland 24 tjejer som har sökt in till programmet.

Under de månader som har gått sedan dess har Pär Nilsson varit på sitt livs äventyr. Tillsammans med tjejerna tillbringade han sex romantiska veckor på Kanarieöarna, där programmet spelades in.

Läs mer: Pär från Bollnäs jagar kärleken i tv

– Vi åkte ner i slutet av april och sedan var det inspelning från tidig morgon till sen kväll 42 dagar i sträck. Det var skojigt samtidigt som det var ganska slitsamt. Det var inte bara ut på kvällarna och dricka vin och mysa. Det är ganska mycket runt det hela som tittarna inte får se.

Som till exempel?

– Det är ju en inspelning så man får vänta mycket på kameror som ska riggas och göra omtagningar med mera. Och det är mycket prat i så kallade synkar, där man för kameran återberättar varje dejt och tillfälle som kan vara intressant för tittarna.

Pär Nilsson, 33, beskriver den surrealistiska känslan att dejta 24 kvinnor samtidigt och att stå där i programmet som "The Bachelor".

– Annorlunda är ett bra ord. Man sitter i en extremt annorlunda sits och ibland får man lite skuldkänslor. "I dag är jag med henne, i går var jag med en annan". Det gäller att lägga gårdagens dejt bakom sig och gå in hundra procent i varje situation. Det är inte bara en person man kysser och det gäller att bena ut det som känns bra och som kan bli något.

Skulle du rekommendera andra att göra det här?

– Jag skulle rekommendera det till någon som är stark och har psyke för det och som lever efter mottot att livet är till för att levas. Det är ganska krävande psykiskt och fysiskt och det kräver sin man och sin kvinna att klara av det.

En stor del av äventyret är över, men en stor del är också kvar. Den 6 oktober drar programmet i gång i Sjuan och då blir ungkarlen Pär Nilsson en offentlig person två kvällar i veckan under sammanlagt tio veckor.

– Det är klart att det är lite nervigt att se sig själv så mycket på tv. Det är faktiskt lite konstigt bara att höra sig själv prata. Jag höll på att dö när jag såg trailern. De har inte varit snåla med det smaskiga om man säger så, säger han och skrattar.

Se också produktionsbolagets video: Pär presenterar sig själv

Pär Nilsson ser tillbaka med glädje på äventyret, men är inte säker på att han skulle göra om resan.

– Det var jobbigt, men jag är väldigt, väldigt glad att jag gjorde det.

Ska jag tolka det som att du inte är singel längre?

– Du får tolka det hur du vill, men oavsett om jag har hittat kärleken eller inte så är det här en erfarenhet man har med sig hela livet. Det är definitivt något som har breddat ens vyer och som har gett mig insikt i saker.

Mer läsning

Annons