Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Segersta hästvänners årliga klubbmästerskap

/

Segersta hästvänner hade sitt årliga klubbmästerskap i dressyr och hoppning söndagen 25 oktober. Och eftersom oktober är rosa bandet månad så beslutade man sig för att skänka överskottet till cancerfonden!

Annons

I dressyr tävlades i två klasser. Lätt D och lätt B och vann totalt gjorde Ida Hedberg på islänningen Flugar! Dömde gjorde Patric Gullberg.I hoppning fick man bestämma höjd själv och snabbaste felfria blev Ville Persson på Boyen. En högtflygande travare som placerades som både etta, tvåa och trea fast med olika ryttare så klart!

Ville är ju en lovande fälttävlansryttare så att det skulle gå undan var ingen förvånad över och publiken drog efter andan i kurvorna!En mycket trivsam dag med 18 starter totalt! Tack också till Tove på Brokig som hade skänkt ett jättefint silversmycke som lottades ut till en av de startande! Det blev ett litet överskott att sätta in till cancerfonden.

/ Eva Bryntse

Det här är en läsartext. Hälsingetidningar Nära är en samling av artiklar som våra läsare har skrivit. Här kan du skriva din egen artikel om det som berör nära dig.

Formulär: Skicka in din egen artikel.

Läs mer: Chefredaktören: "Nu bjuder vi in våra läsare i den lokala publiceringen: Dags att låta läsarna synas."

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons