Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick det med kärleken för Bachelor-Pär – efter att kamerorna släcktes

/
  • Pär Nilsson gav sin allra sista ros till kärleken Rebecca Stenström. I säsongens sista avsnitt, inspelat inför studiopublik, gav Rebecca en ros tillbaka.
  • Årets Bachelor berättade om sina upplevelser när han var på blixtvisit i Bollnäs.

Javisst håller kärleken i sig för årets Bachelor Pär Nilsson. Han och Rebecca Stenström är fortfarande ett par sex månader efter att tv-inspelningarna slutade.
– Jag är en lycklig man, säger han och ler.

Annons

Årets säsong av Bachelor är över. Pär Nilsson från Bollnäs har gjort sitt kärleksval efter att ha dejtat 24 kvinnor på Gran Canaria. Valet föll på Rebecca Stenström, en hästgalen tjej som bor i Eksjö i Småland och som jobbar på bank.

I onsdagens finalavsnitt av tv-programmet fick tittarna se att valet var lyckat. Paret är fortfarande tillsammans och som det ser ut nu flyttar Rebecca upp till Stockholm så småningom.

– Det ska lösa sig med jobb först, men målet är att hon flyttar till Stockholm.

Läs mer: Hon blev den lyckliga – nu har Bachelor-Pär gjort sitt kärleksval

Pär Nilsson lyser upp när han ska beskriva sin nya kärlek.

– Rebecca är lika barnslig, sprallig och tokig som jag är. Vi har roligt tillsammans och skrattar mycket och det tror jag är en av de viktigaste nycklarna i ett långsiktigt förhållande.

Han beskriver de båda som väldigt fysiska personer, som är "kramiga" och "pussiga". Pär Nilsson kände tidigt någonting för Rebecca och den känslan växte sig starkare under tv-programmets gång.

– Första riktiga minnet av Rebecca var vid ett poolparty jag hade med tjejerna. Då kände jag av hennes spontana sida, vi busade och hon hoppade upp på mina axlar och lekte i vattnet.

Läs mer: Snart får vi veta om Bachelor-Pär har hittat kärleken

Men det var under en hästdejt som det verkligen slog gnistor om paret.

– Vi kände båda att det var någonting mellan oss. När vi umgicks försvann tid och rum och det är ett gott tecken om något, säger Pär.

Kärleken utvecklades efter att tv-kamerorna släcktes och Pär berättar att han blivit positivt överraskad av Rebeccas sidor. Han tycker också att det ska bli väldigt skönt att slippa smyga med sin kärlek.

– Rebecca har faktiskt varit till Bollnäs en gång, men annars har vi inte kunnat visa oss ute tillsammans. Jo, en gång var vi tillsammans på ett Halloween-party. Då klädde vi ut henne i helkroppsstrumpa, så att ingen såg vem hon var, säger Pär och skrattar åt minnet.

Läs också: Hälsingetjej försöker vinna Pärs hjärta i Bachelor

Han summerar äventyret i Bachelor med blandade känslor.

– Jag skulle inte rekommendera det till särskilt många, inte om man är en känslosam person som jag. Men som slutresultatet blev var det värt det tusen gånger om, säger han.

Mer läsning