Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rengsjö SK drabbat av ny skadegörelse

Rengsjö SK har återigen utsatts för skadegörelse. Den här gången är det 25 lampor med kåpor och hållare efter elljusspåret som kraschats.
Händelsen är polisanmäld.

Annons

Skadegörelsen upptäcktes i helgen av Anders Olsson, ordförande i Rengsjö SK, när han var på väg upp till idrottsplatsen. Exakt när skadegörelsen inträffade vet han inte, eftersom det kan vara långt mellan gångerna någon åker förbi elljusspåret.

En sak vet i alla fall Anders Olsson – det kommer att kosta tusentals kronor att ställa allt tillrätta igen.

Det är i första hand lamporna på slingan som vetter mot Löten som blivit kraschade, men även på andra delar har Anders Olsson påträffat trasiga lampor, kåpor och hållare.

Tillsammans med skoterklubben har Rengsjö SK planerat för vinterns spårhållning.

- Men nu är jag osäker på om det blir någon spårning alls i vinter, för det kommer att kosta mycket pengar att återställa skadorna. Vi ska ha ett styrelsemöte någon av de närmaste dagarna och då får vi diskutera frågan, säger Anders Olsson.

Rengsjö SK har under de senaste åren varit utsatt för inbrott och skadegörelse vid ett flertal tillfällen. Bara i somras tog sig någon in i kiosken och stal läsk och godis och vid ett annat tillfälle försökte någon bryta upp en dörr till gamla klubbhuset.

Vidare roade sig någon med att åka fyrhjuling på A-planen, med djupa spår i mattan som följd, och vid Skidtjärn slets grinden till badet ned.

- Det känns tungt för oss som jobbar med klubben när vi ständigt råkar ut för sådana här händelser, säger Anders Olsson.

Mer läsning

Annons