Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pizza och inte à la carte som gäller i Bollnäs

/
  • Lena Andersson (till vänster) och Veronica Snar ger upp Palladium. Bollnäsborna föredrar pizza på kvällarna framför à la carte på Palladium, det är anledningen.

Efter knappt ett år ger Lena Johansson och Veronica Snar upp och lämnar Palladium.
Luncherna går bra, men inte resten.
- Bollnäsborna vill ha pizza på kvällarna, det vill inte vi, så nu böjer vi oss för majoriteten och tackar för oss, säger Lena Johansson.

Annons

Den 21 september förra året öppnade Palladium igen efter branden 2005. Parhästarna Lena Johansson och Veronica Snar sökte nya utmaningar efter fyra år vid golfrestaurangen i Kilafors.

En tuff utmaning blev det. Eftersom Bollnäsborna föredrar pizza på kvällarna framför Palladiums à la carte-meny går det inte att få ekonomi på verksamheten.

- Augusti ut, sedan får någon annan ta över, säger Lena.

Vem eller vilka det blir får framtiden utvisa. Lena Johansson vet inte, säger hon, och fastighetsägaren Thomas Perzon, Tupp-Thomas, gick under måndagen inte att nå.

Vad Lena och Veronica ska ägna sig åt?

- Vet inte. Vi har i alla fall inget nytt projekt på gång. Världen står öppen, säger Lena.

Det gamla ålderdomshemmet intill golfbanan, det som Lena och Veronica köpte 2004 av Thomas Perzon och som de vill rusta till ett flott pensionat, har de dock inte gjort sig av med. Det finns kvar i de framtida planerna.

- Det är fortfarande på tapeten, även om det går oerhört sakta.

Namnet – Flickornas Pensionat – är redan ordnat. "Bara" resten återstår, ett projekt i mångmiljonklassen.

Mer läsning

Annons