Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Påverkade tjuvar var in i flera husvagnar

/

(UPPDATERAD 15.35) Två män blev påkomna när de försökte stjäla en fritös ur en husvagn på campingen på Långnäs under natten mot tisdagen. Tjuvarna anhölls men har nu släppts. De har varit in i husvagnar.

Annons

Två män, som är 32 respektive 28 år gamla och hemmahörande i Bollnäs, gjorde vid klockan tre under natten mot tisdagen inbrott i en husvagn på campingen på Långnäs och försökte stjäla en fritös. Men tjuvarna blev påkomna och flydde.

Männen försökte gömma sig, men greps av polisen. Båda männen var påverkade. En av dem bar både ett knogjärn och narkotikaklassade tabletter när de greps. Efter förhör anhölls de båda männen. De är misstänka för försök till stöld och ringa narkotikabrott. Mannen med knogjärnet är också misstänkt för brott mot knivlagen.

Tjuvarna har gjort inbrott i minst fem husvagnar. Polisen har under tisdagsförmiddagen hållit förhör med flera målsägare och undersökt brottsplatserna. Efter beslut av åklagare släpptes de båda misstänkta strax efter klockan två på tisdagseftermiddagen.

Mer läsning

Annons