Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Palladium får nya ägare

/

Makarna Nizar och Maria BenAissa kommer att arrendera restaurang Palladium från och med 1 september.

Annons

Från och med onsdag nästa vecka är det Nizar och Maria BenAissa som ansvarar för lunchserveringen på restaurang Palladium.

- Vi fick förfrågan av Lena Johansson och Veronica Snar om vi ville ta över efter dem. Det här blir en rolig utmaning som vi bara inte får missa, säger Maria BenAissa.

Paret kommer att driva lunchrestaurangen i samma anda som de tidigare arrendatorerna. Men så fort alkoholtillståndet är beviljat kommer de att ha öppet även på kvällar och helger.

- Det blir en pub där man kan ta en öl och äta en bit mat. Menyn på kvällarna blir à la carte och enklare rätter som pasta och plankstek. Men ingen pizza, säger Nizar och ler.

- Vi vill ge en bra service i en fin miljö. Kanske att vi i framtiden kan erbjuda trubadur eller en storbilds-tv i samband med något stort sportevenemang, inflikar Maria.

Paret driver just nu kafé Mr Bean som ligger vägg i vägg med Dollarstore ute i handelsområdet Bollnäs söder. Planer finns att sälja eller arrendera ut kaférörelsen och helhjärtat satsa på restaurang Palladium.

- Det här är ju en livsstil. Vi har jobbat tillsammans i 14 år och har tre barn tillsammans. Vi trivs bra tillsammans, säger Nizar, som för några år sedan startade restaurang Roma på Brogatan som han sedan sålde.

Mer läsning

Annons