Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny butik i Arbrå

/
  • Kicki Hedberg öppnar Lantbruk & foder i Netsmans gamla lokaler i Arbrå. Hunden heter Fia.

På måndag smygöppnar Kicki Hedberg sin butik Lantbruk & foder i Arbrå. Precis som namnet antyder ska där finnas djurfoder, men även saker till häst, trädgård och maskiner finns till försäljning.

Annons

Fastän Kicki Hedberg formellt inte har öppnat än har kunderna börjat komma till hennes nya butik vid gamla Netsmans i Arbrå.

- De kommer med jämna pengar och ber om att få handla. Jag vill ju inte neka kunderna, så nu smygöppnar jag på måndag och tar invigningen senare, säger Kicki Hedberg.

De senaste två åren har hon arbetat på Granngården i Vallsta, och när de valde att stänga blev hon först chockad, sedan ledsen.

- Jag minns hur du ringde hem och grät, säger sambon Stefan "Mulle" Mårtensson.

- Ja, jag har aldrig trivts så bra på ett jobb, som jag gjorde där. Jag är en häst- och hundtjej och ingen dag var den andra lik.

I somras började tankarna komma om att starta eget. Kicki Hedberg hörde sig för bland olika personer och många blev glada över hennes planer.

- Det har hänt att jag fått kramar av kunder, som är tacksamma att få handla på orten, säger Kicki Hedberg.

Hon kommer att få hjälp att driva butiken av sin sambo och syster Mia Sundberg. Även schäfern Fia kommer att vara ett givet sällskap.

I butiken kommer det att finnas foder till de flesta fyrbenta djur, oljor och rengöringsmedel till maskiner men även trädgårdssaker efter säsong.

Mer läsning

Annons