Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man slängde kassalåda i golvet

En missnöjd kund ska ha tagit ut sin aggression på Bollnäsbutikens inventarier. Nu åtalas mannen för att ha slängt en kassalåda med tillhörande skärm i golvet.

Annons

En man i 50-årsåldern, hemmahörande i Ljusdals kommun, åtals vid Hudiksvalls tingsrätt för skadegörelse på en affär i Bollnäs i slutet av augusti i år.

Läs också: Irriterad busschaufför fick nog på bråket och tvärnitade

Enligt uppgifterna i åtalet ska mannen ha kommit in till affären med en produkt som han tidigare köpt. I förhör uppger butikspersonalen hur mannen upprört slänger varan i golvet och med hög röst kräver pengarna tillbaka. När de ville se kvitto på produkten blev mannen ännu mer upprörd och hotfull. Då han inte fick som han ville på en gång tog han tag i kassalådan vid disken och slängde ner den och en dataskärm i golvet så att dessa förstördes. Sedan stormade han ut ur butiken och körde iväg i sin bil.

Läs även: Arg man sparkade på bil och skrämde kunder i Hudiksvall

Det ska ha kostat butiken 14 000 kronor att åtgärda skadorna och därför kräver de nu mannen på den summan. Den åtalade mannen nekar emellertid till brott och påstår att vittnena ljuger om vad som skett.

Krönika: Vett och etikett i kassakön

Mer läsning

Annons