Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man anhållen för grov misshandel

En man fick omfattande skador vid en misshandel på Ren på torsdagsmorgonen. En 21-åring är anhållen för brottet. Polisen har beslagtagit ett föremål och en bil för teknisk undersökning.

Annons

Misshandeln skedde i en lägenhet strax efter klockan åtta. Torbjörn Bolkéus vid polisen i Bollnäs jobbade med utredningen under torsdagen.

- Genom den utredning som vi har gjort i dag tycker vi att vi har en ganska bra bild av vad som har hänt, säger han på eftermiddagen.

Men i övrigt är han återhållsam med detaljer om vad som har hänt. Det var nämligen flera personer som blev vittnen till händelsen och polisen hade inte möjlighet att förhöra dem alla under torsdagen. De sista vittnesförhören ska hållas först under fredagen.

Klart är i alla fall att en man i 20-årsåldern blev misshandlad och fördes till sjukhus med vad Bolkéus beskriver som "rejäla" skador. Mannen kunde dock lämna sjukhuset senare under dagen.

Den 21-årige man som bor i lägenheten hämtades under förmiddagen till förhör. Han anhölls under dagen för grov misshandel.

Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning i lägenheten. Då beslagtags ett föremål för teknisk undersökning. Polisen har även tagit en bil i beslag.

Mer läsning

Annons