Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart vilka som blev Årets kvinnliga företagare i Bollnäs

/
  • Systrarna Karin och Maria Helin har arbetat på Helins bokhandel så länge de kan minnas. Nu har de utsetts till Årets kvinnliga företagare 2012 i Bollnäs kommun av Centerkvinnorna i Gävleborg.

På onsdagen uppvaktades Årets kvinnliga företagare 2012 i Bollnäs kommun av Centerkvinnorna i Gävleborg. Vinnarna fick – förutom äran – ett diplom, blommor och en gratifikation.

Annons

Stämningen är på topp inne på Helins bokhandel denna mörka oktoberförmiddag. Systrarna Karin och Maria Helin har nämligen utsetts till Årets kvinnliga företagare 2012 av Centerkvinnorna i Gävleborg. Helena Wikström, distriktsordförande för Centerkvinnorna i Gävleborg och Elisabet Johansson, ordförande i Hanebo Centerkvinnors avdelning har överlämnat varsitt diplom, blommor och en gratifikation till systrarna.

- Det här är en välkänt pris och det är en ära att få det, säger Maria Helin.

- Ja, det är en uppskattning på vårt jobb och att någon ser det vi gör. Det är inte alla orter i Bollnäs storlek som har en egen bokhandel. Vi sliter hårt, men det är roligt, säger Karin Helin.

På diplomen står motiveringen som lyder: För att hon är en driven och kreativ företagare. En stark kvinna som är en förebild för oss alla.

Mer läsning

Annons