Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jimmy tror på Bolleberget

/

I våras satsade Jimmys Teamcenter och öppnade restaurangen på Bollegården. Men de direkta framgångarna uteblev och nu har Jimmy Österholm bytt strategi.

Annons

- När vi startade försökte vi hålla restaurangen öppen för allmänheten, säger Jimmy Österholm. Men det känns nästan som att folk har glömt bort att Bollebergsområdet finns kvar.

Allt för få sökte sig ut till Bollegårdens restaurang och redan efter ett par kvällar insåg han att det först gällde att få folk att återupptäcka området.

Strategin inför hösten blir därför att få igång boendet och göra stället till ett populärt mål för konferenser, privata fester eller andra gruppsammankomster. Först därefter kan det bli tal om att öppna restaurangen för allmänheten igen.

- Visst vore det kul att kunna driva restaurangen, men i första hand ser jag inte det här som ett nöjespalats, säger Jimmy Österholm. Det jag kommer att sikta in mig på framöver är att utveckla samarbetet med alla de aktörer som redan finns här och även försöka locka hit nya aktörer.

Går satsningen bra finns sedan utrymme för nya arrangemang på området. Jimmy Österholm pratar om höghöjdsbanor och andra upplevelseaktiviteter. En av hans drömmar är att återuppliva de bassänger som finns på området.

- Det finns helt klart ett intresse för ett tempererat utomhusbad i kommunen och även om det inte kommer att bli av den närmaste tiden är jag inte främmande för att fräscha upp det som redan finns här.

Men alla satsningar kostar pengar och därför satsar han på längre sikt.

- Det gäller att satsa genomtänkt och klokt, säger han. Jag vill definitivt inte bli ännu

en som har försökt, men misslyckats.

Mer läsning

Annons