Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon blev den lyckliga – nu har Bachelor-Pär gjort sitt kärleksval

/
  • Årets Bachelor, Pär Nilsson, har varit hemma i Bollnäs på blixtvisit.
  • Det blev till sist Rebecca Stenström som vann Pärs hjärta.

Rebecca Stenström. Så heter tjejen som vann Pär Nilssons hjärta och som fick den allra sista rosen i årets Bachelor.
Men Bachelor-Pär är hemlighetsfull om de fortfarande är ett par.

Annons

– Det kan jag inte säga något om förrän sista programmet har sänts på onsdag kväll, säger han.

Årets Bachelor i kanal 7, Pär Nilsson, är född och uppväxt i Bollnäs. På tisdagen var han hemma på blixtvisit för att kolla in sitt nya företag som säljer kosttillskott.

Uppståndelsen – sedan han valde att söka kärleken i tv på bästa sändningstid – har varit stor. Pär Nilsson berättar om tjejer som följt efter honom och under den här intervjun på ett kafé i Bollnäs var det flera som nyfiket vände sig om. En kvinna viskade också ordet "Bachelor" till en annan.

Läs mer: Snart får vi veta om Bachelor-Pär har hittat kärleken

– Det är extremt skönt att det snart är över och att inte vara granskad konstant av Sverige. Mångas vilja var att bedöma mig som en player, men jag tror att det har framkommit att det inte var det som det handlade om för mig.

Du fick en hel del kritik av tjejerna, i ett studioprogram efteråt, för att vara självgod och bara prata om träning. Hur ser du på den kritiken?

– Det var ganska så lustigt för när jag var själv med tjejerna var det ingen som sa något sånt till mig. Men så fort inte en ros levererades så blev det känslor. Tjejerna hade suttit i studion en hel dag och eldat upp sig. Det var en del ledsna, besvikna själar och lite av ett grupptryck. Det var en hätsk stämning och flera av tjejerna ångrade sig efteråt.

Det har gått ett halvår sedan inspelningarna avslutades på Gran Canaria och Pär Nilsson gjorde sitt kärleksval. Då hade han dejtat 24 tjejer på den romantiska ön och gått igenom smärtsamma rosceremonier, där en tjej röstades ut varje gång.

– Det var rosceremoni var fjärde dag. Det var jättejobbigt att alltid göra någon besviken eller ledsen. Valen var inte lika svåra i början, men när det var fem, sex tjejer kvar blev det svårt. Alla tjejer hade verkligen något, på olika sätt.

Läs mer: Pär från Bollnäs jagar kärleken i tv

Pär Nilsson berättar att det var ett väldigt tajt schema under inspelningarna.

– Jag trodde att det skulle vara ett äventyr, men det var inte så mycket av det. Det var extremt mycket slit och på det skulle man hantera alla de andras känslor och sina egna. Den aspekten var absolut inte kul, men en erfarenhet.

Hur tycker du att du har framställts i tv?

– Jag kan väl säga att jag har varit mig själv hela tiden, men det som kanske har hänt är väl att man i vissa situationer bara har tagit med några få sekunder utav ett väldigt långt samtal, speciellt i de stunder där vi sitter och pratar om vad jag känner och vad tjejen i fråga känner. Det är många situationer jag har tänkt och funderat på i efterhand att jag borde ha gjort annorlunda och varit mer diplomatisk.

Det var många gånger en emotionell berg- och dalbana för årets Bachelor. Han lovade sig själv innan programmet att gå "all in" på alla dejter och lägga den föregående dejten helt bakom sig, för att se det unika i varje tjej.

Läs mer: Slagläge för Bollnäsbrudar

Till sist stod kärleksvalet mellan Alexandra Gemark och Rebecca Stenström. I tisdagens avsnitt fick tittarna se hur Rebecca blev den som fick den allra sista rosen av honom.

– Jag tog inte mitt beslut förrän sista dagen. Då summerade jag ihop allt och då stod det rätt klart att det var Rebecca.

Mer än så vill inte Pär Nilsson avslöja. På onsdag kväll sänds nämligen det allra sista avsnittet av Bachelor – när leken blev allvar. Då får vi veta om Pär Nilsson och Rebecca Stenström fortfarande är ett par.

Mer läsning