Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hanna Bruce kan bli Årets färgstarkaste kvinna

/

Växbo lins vd Hanna Bruce är en av åtta finalister i tävlingen Årets färgstarkaste kvinna. Det för att hon är en inspirerande kvinna som visat att linne inte behöver vara tråkigt och skrynkligt, anser tävlingsjuryn.

Annons

- Det här är jättekul! Jag ser det som en bekräftelse att det vi jobbar med ger något även för andra, säger Hanna Bruce.

Senast i april utsågs Växbo lin till årets företagare i Bollnäs, på Företagargalan Eldklotet i Gävle. Något som gett ny näring till makarna Hanna och Jacob Bruces arbete med linneväveriet i Växbo.

Nu har Hanna Bruce chans att vinna titeln "Årets färgstarkaste kvinna" i en tävling som modeföretaget Gudrun Sjödén anordnar för tredje året i rad.

Den 20 maj är Hanna Bruce bjuden till Stockholm för att träffa juryn, som består av Gudrun Sjödén, Tommy Adamsson (styrelseordförande i Gudrun Sjödén) och Carolina Gårdheim (tidigare vinnare).

- Jag hoppas kunna göra ett gott intryck. Skulle jag vinna, får jag väl lysa lite extra (skratt). Det skulle i alla fall vara en rolig egokick och fungera som en vitamininjektion till allt det hårda arbete vi lägger ner i företaget, säger Hanna Bruce.

Mer läsning

Annons