Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där...

/

...Linda Netsman, som har nästan hela sommarprogrammet klart för Freluga trådgårdsscen, med Anna Ternheim och Perssons Pack som nytillkomna på artistlistan.

Annons

- Det känns så kul! Vi är verkligen laddade inför den här säsongen.

- Ja, och Anna Ternheim har vi verkligen längtat efter, alla vill ha henne överallt, men hon är rätt selektiv. Hon har gjort en turné redan och gör tre spelningar med Thåström i sommar. Och så kommer hon själv till oss, den 5 juli. Den 19 juli spelar Perssons Pack och det är också otroligt kul. Den andra augusti kommer Sofia Karlsson tillbaka.

- Ja, och det är utsålt sedan länge. I år tar vi in 700 personer, förra sommaren 600. Vi har kapat lite fler granar och några sviskon för att få fler platser, haha.

- Det är andra säsongen med scen. Första året stod jag på hötrillan och sjöng. Tre säsonger har vi hållit på.

- Vi vill att det ska finnas plats för alla i landskapet, det ska finnas något för alla. Och så ser vi till att matcha det mot andra musikevenemang, så att inte vi har en artist som tilltalar yngre publik när det är rockweekend till exempel. Det är så roligt och häftigt med musikklimatet häruppe!

- Vi får se. Vi har sagt att vi ska ha fem evenemang i år, men jag kan nog inte hålla mig.

- Nej, det är superkul. Det är Freluga Trädgårdsscen, Mackmyra Whiskey och Landshövdingen som nominerats i samma klass. Och vi som precis fått hemsidan klar och knappt har en skylt på vägen! Men det är bara att dra på sig bästa blåsan och åka ner till arenan i slutet av april.

 

 

 

 

 

Mer läsning

Annons