Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gölin Jonsing fick ärofyllt pris

/

Gölin Jonsing, ägare till Lilla K Trädgårdskök har utsetts till Årets mentor i Gävleborgs län av Almi Företagspartner. På torsdagen firades hon med blommor samt diplom och i vinsten ingår att hon får delta i den nationella mentorstävlingen i oktober.

Annons

- Det här är betyder mycket för mig. Dels är det en bekräftelse att det jag gjort är bra, sedan är det alltid roligt som företagare att bli uppmärksammad. Vi är många företagare som jobbar hårt och målmedvetet, då är det extra kul med uppskattning, säger Gölin Jonsing.

Under ett års tid har Gölin Jonsing varit mentor till Mia Olsson i Almi Företagspartners regi. I dag driver Mia Olsson företaget "miaolsson.se – personlig och mental utveckling".

Gölin Jonsing ska nu sätta upp diplomet i sin restaurang Lilla K som delar lokal med Mobackes Trädgårdscenter. Den 20 oktober åker hon till Stockholm för att tävla i Sverigefinalen av Årets mentor som avgörs på Starta eget-mässan. Dessutom följer Mia Olsson och Susanne Radgren från Bollnäs Näringslivsavdelning med.

Mer läsning

Annons