Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gick på toa - då small det!

/

När fyrverkerimästaren Golv-Nisse Jonsson gick på toaletten på påskafton fick han sitt livs överraskning. Efter fem sekunder på toa flög stolen i luften med en smäll.

Annons

- Det är det mest vansinniga jag varit med om, säger Golv-Nisse.

Han har svårt att hålla sig för skratt och det är han inte ensam om. Att en man som till vardags själv står för fyrverkerierna oförhappandes hamnar i en toaexplosion är väldigt roligt.

För det gick ju faktiskt bra trots allt.

- Jag hade dragit ner byxorna och satt mig på toaletten när det plötsligt small. Min fru som var utanför skrek "men vad håller du på med" och rusade in.

Då får hon syn på sin man som sitter med byxorna nere och båda händerna runt huvudet. Toaletten sprutar vatten och det har regnat porslinsbitar.

- Ja, tänk om vi haft en kamera... Det var en syn när vi båda skulle försöka hitta kranen för att stänga av vattnet. Vi blev blöta så in i helsicke.

- Efteråt skrattade vi nästan ihjäl oss. Man kan tro att det är en skröna, men det är faktiskt sant.

På Gustavsberg, som tillverkat toastolen, blev man förbluffade. Något sådant hade aldrig inträffat tidigare, vad de visste. Nu ska toastolen undersökas närmare. Nisses egen teori är att något gått fel vid bränningen.

- Jag hade fått ett måndagsexemplar, trodde de. Men det är typiskt att det hände just mig. För ett tag sedan brakade jag och två kompisar plötsligt rakt genom bastubänken där vi satt i godan ro med varsin pilsner efter en bandymatch...

Mer läsning

Annons