Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyra anhölls för narkotikabrott

En rutinkontroll av en bil ledde fram till att fyra unga män nu sitter anhållna för narkotikabrott. Polisen har gjort flera husrannsakningar och hittat både narkotika och andra saker som kan ha betydelse för brottsutredningen.

Annons

Polisen stoppade en personbil i en kontroll på riksväg 83, söder om Kilafors, vid midnatt under natten mot måndagen. Polisen fattade misstankar om att de fyra unga männen i bilen hade något att dölja och vakthavande befäl bestämde att en husrannsakan skulle göras i bilen.

Där hittades vad som misstänks vara cannabis.

- Det är en ansenlig mängd, säger polisens utredare Anders Sigurdsson.

De fyra männen, som är i 20–25-årsåldern och hemmahörande i Bollnäs, greps och anhölls under natten som misstänkta för narkotikabrott. För trots att det var en större mängd misstänkt cannabis i bilen så var det inte så mycket att brottsmisstanken blev grovt narkotikabrott.

Under måndagen gjorde polisen husrannsakan i flera av männens bostäder. Där hittades både narkotika och andra föremål som kan ha betydelse för polisen utredning. Under tisdagen kommer polisen att hålla förhör med männen och ytterligare någon husrannsakan kan komma att genomföras.

De misstänkta männen är kända av polisen sedan tidigare för olika brott.

Mer läsning

Annons