Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fönsterkrasch och bilinbrott

Fönster på tre olika ställen i centrala Bollnäs krossades under natten mot torsdagen. En 20-årig Bollnäsbo greps vid ett av ställena, utanför Gumpels fritidsgård vid det gamla SJ-området.
Vid samma tid var det även inbrott i två bilar.

Annons

Ett vittne hörde vid 00.30-tiden hur någon kraschade ett fönster vid Gumpels och ringde polisen, som snabbt var på plats. En berusad och förvirrad man, som visade sig vara en 20-årig Bollnäsbo, påträffades på området. Han kördes till Söderhamn för tillnyktring.

Anledningen till att mannen inte fick sova ruset av sig i Bollnäs var att det i Söderhamn, men inte i Bollnäs, fanns arrestvakter i tjänst.

Vid det gamla SJ-området ligger också företaget Brandrevision och även där har ett fönster krossats. I det fallet har polisen säkrat spår. Utanför fönstret påträffades en skiftnyckel som under natten mot torsdagen stals ur en bil som var parkerad nära Brandrevision, på Järnvägsgatan 21. Även en bil parkerad intill hade inbrott.

Den tredje fönsterkrossningen ägde rum hos Sportfiskecentrum på Nygatan. Där kunde innehavaren Kjell Örnberg konstatera att någon kastat en stor sten genom treglasfönsret på entrédörren.

Mer läsning

Annons