Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera ägarbyten i Ren

/
  • Magnus Nilsson går in som vd för Ottos Bil 1 maj och tar med fru Susanne över rörelsen efter nästa bokslut.
  • Ny ägare är på gång till Ica Träffen. Trolig tidpunkt för överlåtelsen är 1 juni.

I Ren är just nu flera ägarbyten på gång. Det handlar om Ottos Bil, ICA Träffen och fastigheten är Bas Livs tidigare var inrymt. Affären med före detta Bas Livs fastigheten är redan klar medan de andra affärsöverlåtelserna sker senare.

Annons

Det är Claes Adolfsson, Nordsjö Idé & Design som köpt den tidigare Bas Livs-fastigheten.

- Roligt att det kan hända något i det här området. Det känns väldigt stimulerande, säger Claes Adolfsson, som i nuläget inte vill yppa vad han har för idéer med fastigheten.

För Ottos Bil sker ägarbytet nästa år. Då Magnus och Susanne Nilsson tar över efter Otto Olsson. Susanne arbetar redan i företaget och från 1 maj går Magnus in som vd.

- Ska bli riktigt spännande, säger Magnus, som tidigare inte varit i bilbranschen men jobbat som säljare i flera andra branscher.

För Ica Träffen är en ny ägare på gång. Tobias Mattson, som drivit Träffen sedan oktober 2005 har tagit över Ica i Sandarne.

- Jag har trivts väldigt bra i Bollnäs. Men bott i Sandarne hela tiden och pendlat. När jag så fick chansen att ta över här med fem minuters gångväg var valet inte så svårt.

Enligt Tobias är en ny handlare på gång och trolig tidpunkt för en ny ägare till Träffen är 1 juni.

Mer läsning

Annons