Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett veckoslut som gav polisen många mindre brott att utreda

/

Det har kommit in en hel del anmälningar om brott som inträffat under den senaste helgen.

Annons

En anmälan om bedrägeri har upprättats sedan en Söderhamnsman i 25-årsåldern checkat in på Scandic i Bollnäs. När han på fredagsmorgonen skulle checka ut visade det sig att han inte hade några pengar på sitt kontokort.

Han var då skyldig 1 350 kronor för rummet och han blev också påkommen när han försökte stjäla en flaska whiskey. Mannen är sedan tidigare känd av polisen.

På fredagen upptäcktes även en stöld ur ett vindsförråd på Växbovägen i Bollnäs. Där hade en skinnjacka försvunnit.

En anmälan har även gjorts sedan två personer beställde en resa från akutmottagningen på Aleris sjukhus i Bollnäs till Alfta. De bad att få ta ut pengar på en bankomat i Alfta för att kunna betala taxiresan på 450 kronor, men återvände sedan aldrig till taxin.

Natten mellan fredag och lördag har även ett bilinbrott rapporterats in. Det var på Bornvägen i Bollnäs som någon slagit in rutan på förardörren och sedan stulit bilstereon.

Läs även: Fem månader efter senaste domen är de äkta makarna häktade igen

Efter midnatt under natten mot söndag blev en polispatrull kontaktad av en man utanför en nattklubb i Bollnäs. Mannen ville då anmäla en av nattklubbens ordningsvakter för ofredande efter att vakten ska ha knuffat honom i bröstet tre gånger, den sista så hårt att han föll omkull.

Under söndagseftermiddagen stal sedan någon en bil från parkeringen utanför Albert och Herbert i Bollnäs. Kvinnan som ställt bilen där var inne i butiken och när hon kom ut var bilen borta och bilnyckeln som hon förvarat i jackfickan var borta.

Läs även: Skulle hämta kompis på nattklubb – blev av med bilen och kontanter

Natten mot måndag fångades dessutom några dieseltjuvar på övervakningskamerans bilder utanför Erikshjälpen i Bollnäs. De slangade diesel ur ett av Erikshjälpens fordon och har även slagit sönder ett hänglås till en container och därur stulit en madrass.

Läs även: Stal 100 liter diesel

Mer läsning

Annons