Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En mässa för unga

/
  • Torsdagen den 18 februari får ungdomar chansen att se vad man kan göra på sin fritid i Bollnäs. Mässfixare är Caj Stor, Alexandra Kaczorek och Henrik Tollin.

Torsdagen den 18 februari arrangeras Bollnäs ungdomsmässa i Höghammarhallen. Det blir en kväll med musikunderhållning, dans och mängder med prova på aktiviteter för att locka unga till föreningslivet.

Annons

Det är knappt två veckor kvar till Bollnäs ungdomsmässa och mässfixarna Caj Stor, Alexandra Kaczorek och Henrik Tollin är förväntansfulla:

- Vi har arbetat med det här sedan november. Det känns som att evenemanget är välkommet både bland ungdomar, föreningar och organisationer, säger Caj Stor.

Ett av kvällens stora dragplåster är Gävlemusikern Numb. När elevrådet på Torsbergsgymnasiet fick önska musikartist föll valet för Paradigma, som också ger en spelning. Dessutom är Trollkarlen Jakob inbjuden, unga från Dansoteket bjuder på dansshow, skatare från Gumpels visar tricks, för att nämna några evenemang.

- Vi har kontaktat ungefär 200 föreningar och organisationer. I dagsläget är 40 föreningar valt att komma, men det finns plats för några fler. Skriv gärna det, säger Alexandra Kaczorek.

Mer läsning

Annons