Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elever fick pris

/
  • Mikaela Gulliksson, Julian Schneider, Joakim Unge och Fanny Nilsson (Sofie Karlsson saknas) fick pris av chefen för Högskoleenheten i Bollnäs, Jonny Engström.

3 600 kronor och äran för det bästa arbetet. Det fick fem elever dela på vid terminsavslutningen för Idévärldens utbildning Grafisk design och kommunikation i torsdags.

Annons

Under sex veckor har eleverna, som går första året av två vid Idévärlden, jobbat i grupper och ägnat sig åt LIA-projektet (Lärande I Arbete). Grupperna har under denna tid producerat marknadsföringsmaterial och företagspresentationer åt varsitt av sex lokala och högst verkliga företag. Jobbet har lagts upp som en tävling och efteråt har representanter för företagen och elevernas lärare tillsammans utsett den grupp som gjort det bästa jobbet.

Segrare i årets tävling blev den grupp som jobbat för Dress make up i Arbrå. Gruppmedlemmarna Mikaela Gulliksson, Julian Schneider, Joakim Unge, Fanny Nilsson och Sofie Karlsson fick i samband med terminsavslutningen ta emot priset av Högskoleenhetens chef, Jonny Engström.

- Men egentligen är alla eleverna segrare, konstaterade Lena Baleus, utbildningsansvarig. Alla har gjort fantastiska arbeten och det har varit nästan omöjligt att välja ut en grupp bland de andra.

Mer läsning

Annons