Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dykare söker efter kroppen

/

(UPPDATERAD 17.37) Polis och kustbevakning har nyss återvänt ut på sjön efter en kort paus. Det är ännu oklart om man hittat något men personal har packat lådor och utrustning i båten och satt på sig dykarutrustning.

Annons

Klockan 16.30 gjorde sökteamet ett kort avbrott i sökandet. De sågs sitta framför en skärm på stranden, troligtvis för att utvärdera resultatet av sonden. Sedan återvände man till samma del av sjön där man sökt tidigare under dagen. Man har packat utrustning och lådor i båten och några har satt på sig dykarutrustning.

Just nu söker dykare och tekniker efter Christian Larssons kropp i en sjön Lill-Nien på gränsen mellan Bollnäs och Hudiksvalls kommun. Polisens spaningsledare är hoppfull att de ska hitta kroppen i eftermiddag.

En del av Christian Larsson hittades i ett skogsområde i Viksjöfors på onsdagen. Just nu söker polisen efter resten av kroppen från en uppåt tio meter lång båt mitt på den 31 meter djupa sjön Lill-Nien.

Sjön ligger omkring sex mil från det skogsområde i Viksjöfors där en del av Christian Larssons kropp hittades under onsdagen.

Polisens spaningsledare Sune Nordh uttryckte sig vid lunchtid på torsdagen hoppfullt om att de ska hitta resten av kroppen.

- Det är inte alls omöjligt.

Området i sjön har ringats in av två likhundar som markerade mycket lika på vattnet.

Polisen har utgått från den sydvästra delen av sjön och söker nu vid Våtmor i den nordöstra delen, omkring 50 meter från land.

Mer läsning

Annons