Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Digitala spår kan leda polisen rätt

På måndagsmorgonen återupptas sökandet efter försvunne Christian Larsson. Polisen tar hjälp av tekniker som ska titta närmare på de tre anhållna männens mobiltelefoner, för att utreda var kroppen kan ha gömts.

Annons

Utredningen kring den försvunne 26-årige Christian Larsson har pågått under helgen, men sökandet har tagit en paus. Polisen har däremot varit redo att återsamlas och reda ut frågetecknen kring bakom 26-åringens försvinnande, i fall något värdefullt tips skulle lämnas.

- Det har inkommit några tips, men inga som gjort att vi valt att återuppta sökandet. Några personer ska vi prata med på måndag, säger spaningsledare Sune Nordh.

På måndag morgon återsamlas alla igen och då är även några tekniker specialinbjudna. De är experter på mobiltelefoni och de ska försöka reda ut mer exakt var de tre männen har befunnit sig under brottstiden. Till exempel genom att se vilken mast telefonen har varit uppkopplad mot.

- Vi har tittat på männens mobiltelefoner tidigare, men det nya är att vi tar tekniker till hjälp för att mäta av rätt ställe. Det här är ett sätt att krympa området som vi söker av, säger Sune Nordh.

Mer läsning

Annons