Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Boustedt och Snell söker nytt chefsjobb

/

Två kandidater finns kvar till den nya tjänsten som verksamhetschef för kommunens gymnasieskolor – Torsberg, Nytorp och Höghammar:
Mark Boustedt är i dag avdelningschef för information och kommunikation på landstinget, medan Mikael Snell har varit rektor i tolv år.

Annons

En chef för både gymnasieskolan och gymnasiesärskolan i Bollnäs, är ett första steg mot en gemensam administration och ledning för kommunens samlade gymnasieverksamhet.

Rekryteringsföretaget Manpower har skött rekryteringen så här långt – och valt ut två kandidater som nu ska intervjuas av arbetsgivarrepresentanter och fackliga företrädare i nästa vecka.

- Vi har sökt en erfaren ledare och chef med stort engagemang, som är handlingsinriktad och beslutsför – och som ska vara chef över cheferna inom gymnasieskolorna, säger rekryteringskonsulten Mathias Ericson.

Den ene kandidaten till tjänsten är 49-årige Mikael Snell. Han har arbetat som rektor i tolv år – de senaste sex vid Torsbergsgymnasiet och tidigare vid Höghammarskolan. Sedan den 1 februari i år är han dessutom tillförordnad särskolechef terminen ut.

Den andre kandidaten är Mark Boustedt – 39 årig, återinflyttad Bollnäsbo. Sedan december 2007 är han avdelningschef för information och kommunikation på landstinget – en verksamhet med ett 40-tal anställda. Dessförinnan var han journalist sedan mitten av 1990-talet – på Ljusnan, Gefle Dagblad och SVT.

Mer läsning

Annons