Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs i radion

/
  • Producent Ulrika Bergqvist och programledare Maria Kulhan intervjuar Eric Dellkrantz, student vid estetiska programmet vid Torsbergsgymnasiet.

Vad har Bollnäs mer att erbjuda förutom fotomodellen Victoria Silvstedt och NHL-proffset Ante Eriksson?
Reportageteamet Ulrika Bergqvist och Maria Kulhan för P3-programmet "Gör det själv – kultur" gästade Bollnäs på måndagen för att få svar på frågan.

Annons

Radioprogrammet "Gör det själv – kultur" besöker varje vecka en ny stad för att se vad som händer. I måndags var det Bollnäs tur och många unga tog chansen att visa vad Bollnäs har att bjuda på.

- Vi vill träffa ungdomar och få en bild på vad som händer i varje stad. Vi har bland annat gjort en enkät på Torsbergsgymnasiet och frågat vad som är det bästa och sämsta med Bollnäs. Men även frågat vilken byggnad de skulle vilja riva och bygga om de fick bestämma, säger producent Ulrika Bergqvist.

Söndagen den 23 augusti sänds radioprogrammet och bland andra kommer författaren Agnes Indra Andersdotter, komikern Eric Dellkrantz, koreograf Linnea Landin, konstnär David Larsson och trollkarl Jacob Leffler att medverka för att ge sin bild av Bollnäs.

Mer läsning

Annons