Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Artister till Orhalla

/

Det blir en fortsättning på konserterna på Orhalla i Orbaden i sommar. Tre konsertkvällar, torsdag-lördag, är klara. Det är Brolle, trion från Mamma Mia och Sylvia Vrethammar.

Annons

Torsdagskvällen blir det bland annat 1950-tal på Orhalla. Då kommer Brolle att äntra Orhallascenen. På hans repertoar står, förutom eget material, rocklåtar från såväl Elvis Presley som Johnny Cash. Naturligtvis också av favoriter från succémusikalen om rocklegendaren Buddy Holly, som under senaste året gått för slutsålda hus på Göta Lejon i Stockholm.

På fredagen är det dags för Primadonnor, succétrion från Mamma Mia. Trion Gunilla Backman, Charlott Strandberg och Sussie Eriksson från originaluppsättningen av Mamma Mia, som lockade drygt en miljon besökare till Cirkus i Stockholm. Uppbackade av orkester gestaltar trion med humor, sång och glädje de olika karaktärerna ur Björns och Bennys succémusikal.

Lördagen bjuder på en jubileumskonsert med Sylvia Vrethammar och jazzlegedarerna i Roger Berg Big Band.

Sylvia Vrethammar är en av våra världsstjärnor. Hon har nyligen firat 40 år som artist och ger fortfarande bejublade konserter. På lördagskvällen står hon på scenen på Orhalla tillsammans med Roger Berg Big Band. Repertoaren består i huvudsak av Sylvias låtar och sträcker sig över jazz, latinamerikansk musik och pop i svängiga storbandsarrangemang.

Som bonus till publiken utökas konsertkvällen med flera välkända nummer från storbandens guldålder, av kompositörer som Duke Ellington, Count Basie och Glenn Miller.

Mer läsning

Annons