Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en kaféjätte på gång till Bollnäs

Precis i samband med Wayne's Coffees premiär i Bollnäs kommer nyheten att ännu en kaféjätte planerar en etablering i stan.

Annons

Det handlar om kedjan Coffeehouse by George, som grundades 1997 och idag har kring 30 kaffehus i landet. Fler än hälften av kedjans kaféer finns i Stockholm.

George Challma, ansvarig för nyetablering och franchise hos Coffeehouse by George säger så här om kedjans planer för Bollnäs:

– Ja, det är på gång. Vi hoppas och tror att vi kan skriva avtal inom kort, men jag vill inte kommentera mer innan allt är helt klart.

Bakom etableringen i Bollnäs står Mustafa Chehade, som även ligger bakom nattklubben och restaurangen Nightlife samt nyöppnade restaurangen Como. Även han konstaterar att det är nästan klart med kafékedjan. Exakt var det nya kaféet kommer att ligga vill han inte avslöja i dagsläget, men han säger att det handlar om ett "väldigt centralt och bra läge".

Coffeehouse by George har den stora merparten av sina kaféer i de södra delarna av landet, men finns även i bland annat Gävle och Örnsköldsvik.

Läs också: Wayne's Coffee slår upp portarna i Bollnäs

Mer läsning

Annons