Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

16 söker rektorstjänst

/
  • Ingela Linzie har fått en rektorstjänst i Göteborg och återvänder dit efter tre och ett halvt år vid Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.

En av de tre rektorerna på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs – Ingela Linzie – har fått ett nytt rektorsjobb i Göteborg. Nu har 16 personer sökt hennes tjänst i Bollnäs.

Annons

Ingela Linzie har varit rektor på Torsbergsgymnasiet i tre och ett halvt år. Nu har hon fått tjänstledigt för att prova på den nya tjänsten i Göteborg – som rektor för samhälls- och ekonomiprogrammen vid Polhemsgymnasiet. Därför har rektorstjänsten i Bollnäs annonserats ut som ett vikariat till den sista juni nästa år – med chans till en fast anställning därefter.

De 16 som söker jobbet är:

Dorell Johnsson, Bollnäs, Micael Lingh, Bollnäs, Råsie Sigvardsson-Berbres, Bollnäs. Olle Gunnarsson, Järvsö, Kari Nykänen, Hudiksvall, Stefan Sonefors, Bollnäs, Helene Hålldin, Sandviken, Annika Borg, Reftele, Karin Wieslander, Mantorp, Inga.-Britt Timander, Kalmar, Cathrine Palmcrantz, Bollnäs, Helene Öregård, Gävle, Håkan Carlberg, Genarp, Linda Jigfelt, Alingsås, Anna Fält, Falun och Erland Lindblad, Skara.

- Rekryteringsläget ser bra ut, säger tillförordnade gymnasiechefen Inga Larsson.

Mer läsning

Annons