Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hälsing kan bli ny förbundskapten

Samma svar.
Till alla.
– Jag är smickrad att mitt namn nämns, men just nu är det bara spekulationer i media. Jag har inte hört någonting från Svenska Fotbollförbundet om att jag skulle vara aktuell för jobbet, säger Erik Hamrén.

En het telefon. Det brukar den i och för sig vara för fotbollstränaren, Ljusdalspojken Erik Hamrén.

Nu handlar det om Sverige och om spekulationerna om ny förbundskapten.

De stora mediadrakarna har fyra huvudkandidater, Sven-Göran Erikson, Jörgen Lennartsson, Hasse Backe – och Erik Hamrén. Expressens krönikör Mats Olssons förstanamn var redan i söndags, Erik Hamrén. Och i går sade sig Aftonbladet ha säkra källor inom Svenska Fotbollförbundet som menade att namnet var Erik Hamrén.

– Jag säger som jag sagt till dig förut att jag är smickrad över att nämnas i sammanhanget. Nu är det här medias spekulationer, och jag har egentligen inte mycket mer än det att säga.

Hur gärna skulle du vilja ha jobbet som förbundskapten?

– Bra fråga...det är, som jag sagt tidigare, smickrande att bara nämnas i sammanhanget.

Har du pratat med någon i Svenska Fotbollförbundet om förbundskaptensjobbet?

– Nej, det har jag inte.

Rosenborg vill förlänga ditt kontrakt redan nu, trots att ett år återstår, och du satt i möte med Rosenborgs styrelse i går, måndag. Vad pratade ni om?

– Det var en eventuell förlängning av mitt kontrakt och det här med förbundskaptensjobbet i Sverige nämndes självklart också. Vad som sades därinne stannar mellan oss, så länge.

På torsdag diskuterar Fotbollförbundet förbundskaptenfrågan i samband med ett styrelsemöte. Har du mobiltelefonen påkopplad då?

– Hm...