Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hälsing kan bli ny förbundskapten

Samma svar.
Till alla.
– Jag är smickrad att mitt namn nämns, men just nu är det bara spekulationer i media. Jag har inte hört någonting från Svenska Fotbollförbundet om att jag skulle vara aktuell för jobbet, säger Erik Hamrén.

Annons

En het telefon. Det brukar den i och för sig vara för fotbollstränaren, Ljusdalspojken Erik Hamrén.

Nu handlar det om Sverige och om spekulationerna om ny förbundskapten.

De stora mediadrakarna har fyra huvudkandidater, Sven-Göran Erikson, Jörgen Lennartsson, Hasse Backe – och Erik Hamrén. Expressens krönikör Mats Olssons förstanamn var redan i söndags, Erik Hamrén. Och i går sade sig Aftonbladet ha säkra källor inom Svenska Fotbollförbundet som menade att namnet var Erik Hamrén.

– Jag säger som jag sagt till dig förut att jag är smickrad över att nämnas i sammanhanget. Nu är det här medias spekulationer, och jag har egentligen inte mycket mer än det att säga.

Hur gärna skulle du vilja ha jobbet som förbundskapten?

– Bra fråga...det är, som jag sagt tidigare, smickrande att bara nämnas i sammanhanget.

Har du pratat med någon i Svenska Fotbollförbundet om förbundskaptensjobbet?

– Nej, det har jag inte.

Rosenborg vill förlänga ditt kontrakt redan nu, trots att ett år återstår, och du satt i möte med Rosenborgs styrelse i går, måndag. Vad pratade ni om?

– Det var en eventuell förlängning av mitt kontrakt och det här med förbundskaptensjobbet i Sverige nämndes självklart också. Vad som sades därinne stannar mellan oss, så länge.

På torsdag diskuterar Fotbollförbundet förbundskaptenfrågan i samband med ett styrelsemöte. Har du mobiltelefonen påkopplad då?

– Hm...