Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallsta Lotus imponerade igen

Kallblodskungen Hallsta Lotus är i stort sett omöjlig att stoppa. På lördagen blev det en ny seger för Jan-Olov Perssons stjärna när han med Ulf Ohlsson vann det kallblodslopp som kördes inom V75-spelet på Gävletravet. 

Den segern var värd 150 000 kronor och det gör att han bara i år sprungit in över tvåmiljoner kronor

.Årets 14:e seger togs på ett minst sagt imponerande sätt. Ulf körde fram i det närmaste direkt och fick svar av Stamping. Loppet kördes i ett hårt och jämnt 1.20,5-tempo.

Strax innan slutsvängen tog Hallsta Lotus över ledningen och försvann ifrån till en helt överlägsen seger på fina 1.20,5/1640a.

– Det löste sig bra för honom och jag tycker att han värmde på ett bättre sätt den här gången än tidigare och det känns som han är på väg mot toppformen just nu, berömde Ulf.

Om det är så att Hallsta Lotus är på väg mot formen så må konkurrenterna bäva för att möta honom framöver.

– Det är en helt otrolig häst som alltid gör sitt och nu gick han i mål utan att vara tom i mål, berättade Ohlsson efter segerloppet om den elvaårige segermaskinen.