Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där...

Per Persson, sångare i Perssons Pack, som efter sitt skivsläpp har haft en fullbokad sommar och som i kväll uppträder för hela svenska folket i tv-programmet Sommarkrysset.

Annons

– Det betyder väl ingenting. Att vara med i tv innebär bara en massa strul. Det blir en himla massa telefonsamtal med producenter och tv-folk. Men min dotter ska följa med och jag ska försöka lura till henne ett åkband till Gröna lund.

– Nej, tyvärr inte. Han befinner sig ute i Saltsjö och vilar. Men han är besviken över att inte vara med. Vi har även fått stränga order från hans fru om att den enda reserv-dragspelaren vi får ta in i bandet är Snygg-Johan, som brukar spela med Winnerbäck. Men han kunde inte i kväll.

– Det där ändras hela tiden. Men Tusen dagar spelar vi ju alltid. Bröllopsdag var en låt som vi helt glömde bort under tre års tid, som vi nu har upptäckt igen. Det är en riktigt bra låt. Jag brukar sätta ihop spellistorna fem minuter innan konserterna, så det är lätt att glömma vissa låtar. Men det blir mer spännande också.

– Nej, men jag tycker inte om det heller. Jag vet liksom inte vad man ska göra på en semester. Jag förstår inte det roliga med att åka runt på landets vägar, det får jag nog av ändå.

– Skivbolaget är på mig och tjatar om det hela tiden. Vi kommer att ta det lugnare i höst och försöka sätta oss ned och göra något. Förmodligen blir det en ny skiva till våren.

– Att slippa laga den förbannade gräsklipparen en gång till. Varje gång man kommer hem är den trasig.