Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där...

...Ewa Ohlson, Söderhamn, som under tisdagen fick ett eget islag i TV4:s Idol. Så nu kan hon tituleras Idol-Ewa.

Annons


- Jag blev helt chockad faktiskt. Inte visste jag att de skulle visa så där mycket av mig. De ville visserligen att jag skulle skicka mina kort, men jag fattade ändå ingenting.

 

Korten ja, det såg ut som du aldrig använt en kamera tidigare. Hade du köpt en ny?

- Jag har tagit massor av bilder tidigare och då har kameran aldrig krånglat. Men nu klarade jag inte av att få i gång den ens. Inte när jag skulle fotografera dörren med Idols logga och allra minst när jag skulle ta en bild på juryn.

 

Du var nervös med andra ord?

- Skojar du, jag var helt urflippad. Jag fick både hjärnsläpp och tunghäfta. Men jag står för det jag har gjort. Och än har ingen sagt upp bekantskapen och jag är välkommen till jobbet.

 

Du spelar teater och sjunger en del här hemma, men hur kommer det sig att du köade för att vara med i Idol egentligen?

- När min väninna Katrin ringde och frågade om vi skulle åka till Gävle och testa var det aldrig något snack om saken. Vi åkte tidigt på morgonen, hade med oss en kaffetermos och solen sken. Det var en underbar dag trots att det tog nästan tio timmar innan vi var hemma igen. Dessutom har jag alltid tyckt att det ser så mysigt att sitta där med en nummerlapp på tröjan.

 

Men du blev lite mobbad av juryn för dit låtval. "Oh Carol" och du hade passat bättre på Idol för 50 år sedan, eller hur var det han sa?

- Det var den eller ingen. Jag älskar den låten och sjunger den jämt och ständigt.

 

Okej, men hur var det att se sig själv på tv då. Satt ni uppradade hela familjen?

- Jag var helt själv men hade telefonkontakt med Katrin. Och tack och lov så hade de klippt bort det mest pinsamma jag sa och gjorde.

 

Det fanns alltså mer att se?

- Det kan du ge dig på.