Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där...

...Elisabeth Johansson, marknadschef på Bollnästravet.

V75 avgörs på Bollnästravet på lördag. Vad förväntar du dig av tävlingarna?

– Jag hoppas och vet att det blir bra sport. Jag hoppas också att folk tar tillfället att se att se när V75-tävlingar är så nära.

 

Tror du på mycket publik?

– Ja, men det kommer nog inte att bli lika mycket folk som på sommaren. Någonstans mellan 3.500 –5000 personer tror jag kommer att se tävlingarna på plats om vi har vädergudarna med oss.

 

Vad betyder det att det är jackpot på V75-spelet där en ensam vinnare kan kamma hem 47 miljoner?

– Det blir ju naturligtvis ett större fokus och intresse för spelet. Folk kommer att lägga mer energi på att läsa program och förbereda sig. Sedan kommer naturligtvis spelintresset att vara på topp över hela landet. Det är många som vill vara med och dela på potten. Andelsspelet liksom Harry Boy kommer också att öka.

 

Tror du potten går ut?

– Ja, det tror jag.

 

T i ll sist. Har du någon vinnare?

– Jag tror Lome Stjernen men Örjan Kilström i V75 avdelning 4 kan vara ett vasst kryss mot Mörtvedt Jerkeld. Som hemmahopp hoppas jag på Lucky Dream B.L med Peter Eriksson i Bollnäsloppet (V75 avd. 3). Det skulle vara skönt med en hemmaseger i det loppet.