Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Häktade efter överfall i Blomkransen

(Uppdaterad lördag) Männen som misstänks för helgens överfall på ett par i Blomkransen och en ingripande väktare häktades i fredags vid Hudiksvalls tingsrätt.

Enligt åklagaren Kjell Lindqvist kan de försvåra utredningen om de är på fri fot. Dessutom finns det risk att männen fortsätter att begå brott, menar han.

Häktningsförhandling hölls på fredagseftermiddagen mot den 23-årige Arbråbon och den 24-årige Bollnäsbon. De är misstänkta för misshandel, grov misshandel och skadegörelse.

Polisen hade under veckans förhör fått en klarare bild av vad som hände. 23-åringen ska ha varit mest drivande och misstänks även ha varit den som slog väktaren i huvudet, med vad som tros vara ett brännbollsträ.

Något motiv till överfallet verkar inte finnas, annat än att männen var kraftigt berusade och gjorde en tokig grej. Polisen grep dem för sent för att kunna drogtesta dem.