Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håkan Genberg, Hudiksvall

Håkan Genberg, Hudiksvall, avled hastigt den 6 januari i en ålder av 66 år.

Han var född och uppvuxen i Hudiksvall.

Håkan var 16 år när han träffade sin blivande fru, Gunilla från Forsa, som han gifte sig med 1989, och fick barnen Katarina och Peter. Som 17-åring fick han anställning på bilfirma Ivar Andersson AB som reservdelsman.

På 1980-talet drev han egen reservdelsfirma, och fortsatte inom samma bransch fram till sin pension.

Sista anställningen hade Håkan hos Olle Anderssons.

Genom åren skaffade han sig en stor bekantskapskrets, och var mycket omtyckt av såväl kunder och medarbetare.

När barnen var små tillbringade familjen somrarna i Halmstad hos brodern Lasse, som stod Håkan mycket nära.

1996 köpte Håkan och Gunilla husvagn och fann sitt paradis på Hölick. Här tillbringades det mesta av fritiden, året runt, och Håkan hämtade kraft, genom att pyssla i trädgården, snickra, eller fiska. Fanns det inget annat att göra så kunde han alltid snickra till en fågelholk.

Bland camparna var Håkan en mycket betydelsefull person. Han hade alltid en hjälpande hand och han var en person med mycket humor och upptåg, som lockade till många skratt. ‧

Närmast sörjande är hustrun Gunilla, barnen Katarina och Peter med familjer samt broder och syster med familj, kusiner och många vänner.