Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haime till final i Gladiatorerna efter rysare

Haime Jansson från Näsviken är klar för final i Gladiatorerna. Efter en dramatisk avslutning i lördagens semifinal lyckades han ta sig förbi sin motståndare på upploppet.

Läs också: Haime är utmanaren från Näsviken: "Klump i halsen när jag såg gladiatorn"

Juan Pablo Zapata var i ledning hela loppet mot Haime Jansson i lördagens avsnitt av Gladiatorerna. I den avgörande grenen, hinderbanan, startade Haime Jansson sex sekunder efter Zapata, ett försprång han heller inte lyckades ta ikapp.

Zapata såg ut att gå mot en säker seger men alldeles i slutet, i en betryggande ledning, ramlade Zapata på löpbandet, inte bara en gång utan två gånger.

Läs också: Haime vidare i Gladiatorerna: "Han simmar snabbt, men det är inte vackert"

Likt Steven Bradbury i Sydney-OS tog guld när motståndarna föll som käglor, kunde Haime Jansson ta sig förbi och vinna.

Därmed är Haime Jansson klar för finalavsnittet och chans på en kvarts miljon i prispengar.

Till Expressen säger Haime Jansson att det var många tankar och känslor som cirkulerade efter att han hade vunnit tävlingen. Han och motståndaren Juan Pablo Zapata hade hunnit bli vänner under tävlingens gång, och han tyckte det var tråkigt att se Zapata så ledsen efter sin förlust.

– Han var väldigt ledsen, så det var blandade känslor, säger Haime Jansson.