Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ha hundarna i koppel

Jag brukar nästan varje dag ta en promenad på Agövägen på Öster. En dag kom en lösspringande hund och började morra och hugga efter mina ben så jag fick hoppa undan på gatan.

Jag brukar nästan varje dag ta en promenad på Agövägen på Öster. En fredagseftermiddag (14 aug) gick jag denna väg. Då kom en lösspringande hund och började morra och hugga efter mina ben så jag fick hoppa undan på gatan. Han sprang runt mig och högg åt benen. Till sist hoppade jag över ett staket till ett hus. Då sprang han runt staketet och morrade och letade ett ställe att komma in till mig på gräsmattan. Sedan tror jag att han försvann där det är gå/cykelbana till Björkberg.

Jag var livrädd och avslutade promenaden och gick hem. Nu kommer jag aldrig mer att gå denna väg något mer. Det är synd för det är så fint, så lugnt där.

Till alla er som har hundar. Ni måste se efter era hundar så de inte kan smita, ha dem rejält kopplade. Det här får inte förekomma.

En livrädd motionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel