Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

H/B redo för nästa kliv

Nykomlingen H/B spänner musklerna inför comebacken i division 2.

Med åtta nyförvärv i truppen är målsättningen solklar. "Tvåan" ska bara bli en mellanstation – nästa säsong ska det handla om division 1-spel.

Annons

Åtta nyförvärv har både breddat och spetsat truppen.

– Nu har vi ett lag som är konkurrenskraftigt nog att slåss om en plats bland de nio bästa lagen, säger Peter Hermansson.

Topp-nio är en relativt ovanlig målsättning men inför serieomläggningen är det fullkomligt naturlig.

När seriepyramiden nu byggs om får H/B en gyllene möjlighet att ta sig upp i division 1. Undviker laget de tre sista platserna i årets division 2 innebär det att laget är klart för division 1.

En efter en har pusselbitarna i lagbygget fallit på plats. I backen Tobias Johansson från Alfta har H/B enligt Hermansson fått Hälsinglands bäste innebandyspelare.

– Vi letade efter ledartyper och en sådan är Tobias, säger Peter Hermansson som dessutom har kunnat hälsa sju andra nyförvärv välkomna:

Thomas Borg spelar åter innebandy i Hudik efter att senast ha representerat Borlänge, Anders Wester, Mikael Nordin och Mattias Samuelsson kommer från Njutånger, Niklas Persson och Mikael Wiberg har värvats från Ljusdal och 19-årige Emil Strandell är tillbaka i Hudik efter att ha gått på innebandygymnasium och spelat för Mullsjö.