Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gynning kan dejta vem hon vill

Hon är nybliven singel. Och i höst syns Carolina Gynning som programledare för dejtingshowen "Dagens man".

- Jag får vara lite kärleksexpert, skrattar hon.

Vem är bättre att leda ett dejtingprogram än Carolina Gynning? Den 30-åriga tv-profilen har i både en självbiografi och intervjuer berättat om sin jakt på den rätte. Flera av hennes relationer har, vare sig hon velat det eller inte, hamnat på tidningarnas kändissidor.
- Jag har gått igenom mycket, och det blir nog ett stöd för tjejerna. Jag får vara lite kärleksexpert, säger hon och skrattar.
Lagom till premiären av TV 4 Plus nya onsdagssatsning "Dagens man" har Carolina Gynning blivit singel igen efter ett halvår långt förhållande med affärsmannen Mattias Trotzig. Det är inget som hon vill prata om, men samtidigt gör uppbrottet det lättare för henne att relatera till de dejtande tjejerna i programmet.
- Det är alltid svårt när man precis har lämnat en relation bakom sig, då är man inte så sugen på någonting nytt. Men sen kommer jag ju att vara i deras situation.

r att svenskarna har mycket att lära av USA, där dejting är en utbredd kultur. Att träffa flera personer parallellt innan man bestämmer sig behöver inte vara fel.
- I Sverige blir vi tillsammans så himla snabbt. Jag tror att man ska lära känna varandra väldigt väl innan man säger att man är ett par.
Telefonsamtalet glider in på Hollywoodfrun Anna Anka, som de senaste veckorna skapat debatt genom sina uttalanden om amerikanska män. Carolina Gynning håller med sin skånska tv-kollega om att det är en självklarhet att killen ska betala på första dejten, men tar avstånd från hennes lycksökarideal i övrigt.
- Jag har alltid sagt att jag ska bli den rika, sen kan jag dejta vem fan jag vill. Jag vill ha mina egna pengar.

är Carolina Gynning aktuell med en andra bok, en ny bloggportal och en egen parfym. Hon satsar stenhårt på sin karriär som affärskvinna.
- Det är något som jag drömt om sedan jag var liten. Ju bättre det går, desto mer vill jag, säger hon.