Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Guns'n'roses-sångaren Axl Rose om AC/DC: Olycklig situation

Guns'n'roses-sångaren Axl Rose säger att det är ett bitterljuvt faktum att han ska hoppa in som sångare i AC/DC på återstoden av deras turné.

I en intervju med radioprogrammet BBC 6 Music säger Rose att han å ena sidan är glad och uppspelt inför uppdraget.

– Men det vore opassande att fira, på sätt och vis, eftersom det sker på någon annans bekostnad. Det är inte vad jag är här för att göra. Det är en olycklig situation.

Axl Rose säger att det var han som kontaktade AC/DC när han läste att sångaren Brian Johnson var tvungen att avbryta turnén då han riskerade att förlora hörseln.

– Samma dag jag läste om det ringde jag till en kille som jobbar med produktionen och sa att om jag kan hjälpa till, och om de var intresserade, så skulle jag gärna göra det. Men det är inte så att jag inte respekterar Brian. En hel del av låtarna på "Back in black" är verkligen utmanande att sjunga. Jag ska försöka göra dem rättvisa, för fansens skull. (TT)