Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grov misshandel utan offer

Polisen har fått uppgifter om att en person misshandlades med tillhygge på Blomkransen under onsdagskvällen. Nu vill de ha hjälp med vittnesuppgifter.

Misshandeln ska ha ägt rum på Blomkransen någon gång mellan klockan 20 och 21 på onsdagen. Enligt uppgifterna var två personer ska ha varit inblandade i bråket och den ena misshandlade den andre med ett tillhygge.

- Vi är ganska beroende av att få veta om någon har sett något. Vi har goda grunder till att tro att någon har blivit misshandlad är, säger kriminalinspektör Torbjörn Bolkéus.

Polisen har en misstänkt för misshandeln – men offret är okänt. Misshandeln har troligtvis skett utomhus.

Det är inte helt ovanligt att människor som utsatts för misshandeln inte anmäler det till polisen.

- De flesta misshandlar som inte anmäls är såna som begås när folk är fulla och blivit osams. Men det finns också ett stort mörkertal när det gäller misshandlar i hemmet, där en part ofta är svagare.

Den som har sett något av, eller vet något om, misshandeln kan tipsa polisen på telefon 114 14 eller på e-post polismyndigheten.gavleborg@polisen.se.