Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grön företagare en glad vinnare

Hon och hennes verksamhet skänker människor glädje och inspiration. Det är motiveringen till att Carina Wilhelmsson, som driver Gröna systrar, vinner Sparbankens nyinstiftade Glada Hudikpris.

– Det här hade jag absolut inte förväntat mig. Jag är jätteglad att de har sett oss i Gröna systrar, det är fantastiskt, säger en mycket glad vinnare.

Fyra var nominerade till priset och vinnaren utsågs av en jury bestående av representanter från Hälsingland Sparbank, näringsliv och Hudiksvalls kommun.

I motiveringen nämns också att det ligger hårt arbete bakom framgången, och visst kan det vara tufft.

– Det är svårt att få en lönsamhet året runt eftersom säsongen är så kort, tyvärr kan jag inte leva på det vintertid, säger Carina Wilhelmsson.

Vad ska du göra med prispengarna, 10 000 kronor?

– Det vet jag inte. Jag har inte haft en tanke på att jag skulle få prispengar. Kanske en trevlig resa till Chelsea flower show i London, det har jag alltid velat göra, men inte tyckt att jag hade råd.